Varmt varmt

Aaah, jag tror ingen fattar hur sjukt varmt det är på mitt rum nu när det är så varmt ute. ;o
Bläää.



Ojoj

Haha, vare jag som va bäst på att uppdatera eller? (Y)
Aja, det som hänt sen sist är väl typ att.. min moster har dött. :/ orkar inte skriva om det, men det är sjukt tråkigt iaf. :/

Jag har solat, fast jag kan inte bli brun så det är ganska onödigt egentligen, men men, skönt äre iaf. (:

Och just det, jag har ju tagit bort stygnen! :D , det gjorde jag i tisdags. :) Men jag måste ha nån typ sele grej på foten nu, så kan inte ha vilka skor som helst, så det blir foppatofflor så fort jag ska ut. ;p egentligen ska jag ha den i 3 veckor, men det pallar jag inte, högst 2 får det bli! :)
Haha, jag var och skulle fiska med Jossan och Jennifer igår, och det första jag gör är att halka ner med foten som inte får bli blöt i vattnet! Kuung! (Y) haha, så typiskt mig. :p
Haha, alla fiskar retades iaf med oss, dom vakade hur mkt som helst, men ingen nappade. :( skitfiskar!

Aja, nu har jag inget mer att skriva här tror jag.. eller dethar jag säkert men jag kommer inte ihåg vad. :)

Och här har ni lite ögongodis. ^^, hans leende.. <3

Puss puss

Header (Y)

Hahah, nyss försökt göra en sån där header grej vart ju såå snyggt, fatta inte ett skit, men aja, blir säkert skitbra ändå! (Y) Nä men ska försöka fixa det där nångång när jag orkar..

Glömde skriva förut att mamma ringde till sjukan idag igen, och dom svarade den här gången (!)
Men som vi trodde så gick det inte att ta bort stygnen tidigare, så det blir till att gå med den där supersnygga skon  på midsommar också. (Y) Puss på de va!

Nu ska jag gå och fixa popcorn med choklad som jag kan tjocka i mig till Paris Hiltons nya skit som är beroendeframkallande och som går på trean ikväll kl 8! :)

puss!

äntligen :)

Jag fortsätter vara sjuk.. -.- och vädret fortsätter vara dåligt, fast iof så är det ju ganska bra jag är sjuk nu då så jag blir frisk tills vädret blir bra. (Y) Jag är smart jag!

Men nu när jag är sjuk så städar jag lite på rummet, och jag har kommit på hur jag ska möblera om, äntligen! det är så sjukt obekvämt att sitta på golvet när man ska vara vid datorn.
Jag ska iaf få ta stora klumptvn hit tror jag, eftersom alla bara sitter nere och kolla nu ändå. också ska jag ta några gamla lp-skivor och sätta upp på väggarna, blir allt som jag vill så kommer det bli skitsnyggt, så bara att hoppas :)

Kollar på den här filmen 24/7 nu med, så sjukt bra! :D och Oscar som han heter i filmen är så sjukt söt också, synd han inte är med så mkt.. :/ Aja, här är trailern, om ni inte sett den, så gör det! :D och kolla lite extra 1:06! ;)


Värt! (Y)

Alla ska bort på midsommar, det suger som fan! ;o
Jag är fortfarande sjuk..
och mamma får inte tag på sjukan, så jag måste ha min fot såhär tills på tisdag! :(

Nej nu ska jag sluta klaga och gå och städa eller nåt. (Y)

puss!

Studenten

I fredags var kul, fast jag och Saara tappade bort varran som vanligt, det sög ju.
Men jag hittade ju nånstans att sova ändå, lite tur. :)

Kvällen började iaf med pizza och Saara på kraftverket, myys :D sen gick vi till parken en snabbis, och grillen. HAHAH, det var det pinsammaste jag varit med om. x) haha mer säger jag inte. x) aja, sen gick vi till Ermin, där började vi sjunga singstar så jag tror min hals dog. :o haha, men kul vare :) efter det drog vi på stan, träffade massa folk och så :) Min fot fick massa uppmärksamhet också, säkert kul för den (Y) fast det var flera som klev på den, det var ju gaanska oskönt kan jag ju säga, trodde jag skulle dö. haha x) men aja,  skit kul vare, tack för kvällen alihopa :D

Men när jag vaknade var jag förkyld och hes som nå as, så nu mår jag inte så bra.. :( har bara suttit här hela dan, och var tvungen att ringa pappa så han fick åka och köpa godis eftersom jag höll på att dö utan ;o
ser ju bra ut det här, får inte träna och äter godis och glass 24/7 (Y) Väärt!



"Det är sjukt
hur mycket
man kan sakna en person
 som inte ens
skänker den andre en tanke."

(=

Min jävla cpfot är så fet att den inte får plats i en jävla foppatoffel :o inte ens pappas som det är typ 42 på, det suuger! -.-

Men aja, idag har vi inte gjort nåntng vettigt på skolan alls, bara fikat och suttit och kollat på 3ornas poängjakt. Och jag är inte avis alls, inte ett dugg, för jag älskar ju skolan och allt vad den innebär! :)
 Min hals mår ganska bra nu iaf, var riktigt hes imorse, men det gick över ganska snabbt som tur va. :)
Vi slutade typ 1 idag, så då gick jag och Saara ner på stan en snabbis. sen fick jag skjuts hem (Y) var ju lite småbra så jag slapp gå ute med min fot i regnet. ^^

Men men, nu sitter lilla Kotten och tjatar på att jag ska ha kryckor på fredag, tveksamt säger jag, känns som jag kommer bli lite småless på dom, och slänga iväg dom eller nåt. :P haha, men vi får äl se vad som händer, har ju ingenting att ha på mig heller :o kan ju inte ha normala skor så känns som ganska ovärt att ens gå ut över huvud taget :P Fast då blir jag väl ihjälslagen eller nåt, så det aknske är säkrast att inte stanna hemma iaf.. ^^

Just ja, imorn fyller ju Cajso 18! :D så då blir det tårta! :D

puss!

yää

Yayy, hela jävla familjen har blivit sjuk utom jag, fast nu känner jag mig också hängig, typ som jag har feber. det är inte så bra.. vill ju inte vara sjuk på fredag :o men aja, hoppas det blir bättre om jag sover några timmar extra..
Idag var det ju skola iaf, och jag tror aldrig så många har kollat på mig under en och samma dag. tror precis alla kollade ;o aja, nu ska jag gå och försöka sova eller nåt..

Puss!

:)

I förrgår var jag med Jossan och kollade på Nipans bal, alla var så sjukt fina! :) Fast min lilla fot fick ganska många udda blickar, men men. Sen for vi på konsum och köpte godis, och sen for vi hem till mig och kollade på film och tjockade i oss chips och skit. Mys ! :)

Igår var jag med Cajso och Emma. :) Vi åt tacos och spelade spel, mys det med. :) Men sen vart Cajso astrött och jag fick nå fel, överskottsenergi som fan. x) det är fan inte bra att inte få rida på så länge, man blir helt cp. ;o Aja, idag har jag bara suttit här och ätit nybakta bullar :D ska väl snart gå och försöka städa rummet om jag orkar, men det känns inte så nu..

Aja, PUSS!

" I'm sittin' here all by myself
just tryin' to think of something to do
Tryin' to think of something,
anything just to keep me from thinking of you
But you know it's not working out
'cause you're all that's on my mind
One thought of you is all it takes
 to leave the rest of the world behind. "






Damp

Får nå jävla bryt på mamma snart, hon klagar fan 24/7 på ALLT!
Nu idag var det om att jag måste hitta en soffa till mitt rum för det är tydligen så äckligt att sitta i sängen och kolla på film med nån ;s vafan, det är ju det bästa som finns. :o aah, men nu ska jag försöka hitta nån soffjävel på internet så hon blir tyst nån gång -.-


Värdelös på att uppdatera (Y)

Jag kommer bara ihåg från helgen nu så.. I lördags var det först tävling i Härnösand, älskling var superduktig <3 men jag sög verkligen. ;o Åkte av i andra klassen, så det var värdelöst. Det var ju sista gången jag fick rida han. :(

Aja, på kvällen vare iaf cruising :) Den började med Kotten, men sen vart hon lite småfull så hon försvann. ;P sjukan har jag hört det blev med. ;)
Då träffade jag massa annat folk, så det blev kul iaf, men det sög att lilla kotten försvann :(
Hon var ju min sovplats också . ;p så det var ju lite småtur man fick skjuts hem. (Y)

På söndag åkte jag och lilla familjen till momma och farmor och tjockade i oss tårta och skit (Y)

Sen på måndan opererade jag mig! (Y) Själva operationen tog ca 20 min. men var tvungen att vaa där från 8 till halv 5. -.- det sög. som fan.
Men nu hoppar jag runt på kryckor, och jag tror ingen förstår hur hemskt det är, och får inte festa riktigt förrens om 6 fucking jävla veckor!! Det blir nyktert för mig på midsommar, studenten, ungdomens dag.. + massa annat.. Det suger.

Men men, pepp på att det blir sommarlov nästa vecka iaf :D




RSS 2.0