Uf! (Y)

Sitter med lilla Saara i minidatasalen nu och håller på med UF, fyfan vad jag inte vill! Hon försöker skriva nå jävla informationsblad nu, och jag sitter här och hjälper till så duktigt! :D (Y) Hostar som nå as gör jag också, lööv it!

Men skit samma, nu ska jag försöka se om jag kan hjälpa till med nåt,

Ha en jävligt bra dag! puss

Halleluja moment!

En vecka senare typ, och jag har inget alls att skriva.
I onsdags stukade jag fingret på ridskolan, och det mår fortfarande inte bra. Redan missat två tillfällen att rida, det suger elefant!

En gång i tiden hade jag hela fredagen inplanerad också, men det sket sig ju självklart också, allting. (Y)
I går hade jag feber, så jag låg framför tvn hela dagen, naajs! eller nej förresten, på morron var jag tvungen att åka till ridskolan, vart tvingad att vara speaker, fyy fan säger jag bara! Att prata i mic inför massa folk är inte min grej..
Aja, idag har jag legat framför lilla tvn med, så jävla kul liv jag har här i Österås alltså! -.-

Nej men nu ska jag sluta klaga här, kan ju säga att "skandalen" finns på spotify nu! :D

http://open.spotify.com/track/3Hgu0Zk1tTXaWYyyh18HQt



Och här får ni mig som jag ser ut idag, riktigt snygg! (Y)


Huhu

sen sist har jag hunnit fylla år. (Y) Fick inte så mkt, men mitt älskade duntäcke vart det iaf. ^^, Sen vart det fest på kvällen, det söög ute! Haha, fy fan. Inge folk alls ute typ. ;o Fast sen vart det mys ändå. ^^,
Nå mer kul har det inte hänt typ. ;p

Sjukt onödigt inlägg, men det är väl så det ska vara. (Y)

puss ;*

Ny musik! (y)

så, nu har jag uppdaterat den lite grann, vettefan vad som hänt med lilla uppspelningen dock. Den ska ju inte starta av sig själv.. ;o damp.
Aja, idag har det inte hänt så mkt, Saara den jäveln försov sig. ;p men men.

Vettefan varför jag ens skriver här, har aldrig nåt att berätta ju. (y) aja.

puss

Höhö, jag äger på att uppdatera! (Y)

Haha hm ja. :P Har aldrig nånting att skriva om känns det som, så då är det baa onödigt att slösa på tiden. ;P
Men aja, i fredags sov Saara och Jossan här. Asmys! :D Lööv jo! <3 Vi var i stallet och kollade på film. ^^, dampade som nå as också. (Y) Det var nog det enda roliga som hände den här helgen.. ;P MEN jag har inte festat på 2 helger nu, känner mig riktigt stolt! Tar igen det nu på lördag, Hullsta, och jag fyller år! Så då blir det kaloribomber! ;) Tårta, alkohol och strips. ;) kanoners! Lär ju ska behöva träna oavbrutet i en vecka.

Men nu ska jag åka iväg till stallet snart, puss!


Idag

Har varit ganska najs. ;D vaknade vid 10, hoppade in i lilla duschen och fixade mig.. skulle egentligen gå till skolan idag, eftersom vi började halv 2, och min buss går 10. (Y) men jag flirtade lite med Saara så dom hämtade mig. ;) haha
Aja, 9orna skulle ju komma och kolla på programmen idag, så jag och Saara kule ha Valla tjopparna, skulle bara gå med dom ner till klassrummet och upp igen, men inte en jävlel kom och kollade, så vi hade inte så mkt att göra. ;P 1 timme senare åkte jag hem. (Y)
Det var iof en jävligt dryg timme.. sjukt jobbigt att se dig!

Aja, nu ska jag gå och se på film eller nåt. och försöka ta egobilder. ;o aslänge sen sist.

pusss

Dagens låt!


uppdatering (Y)

Övik var superkul! :D Hittade sjukt mkt snygga kläder jag ville ha, men 200 kr räcker inte så långt.. :/ Men köpte iaf en kjol och en tröja. =) visa bild nångong sen. ^^, just ja, köpte en tröja här i stan idag när vi kom hem också, söt värre. =)
Paradisbadet var också askul, och hur mys som helst när det blev mörkt. =) turkarna har man ju kunnat vara utan men..
Orkar inte skriva om allt, men kul vare! Träningsvärken och blåmärkena har man ju också kunnat få slippa dock.. haha.

Nu sitter jag och lyssnar på Sebastian Krantz, sjukt bra! =)


Puss

Dagens låt!


Lyssna och njut folket, lätt bästa partylåten! ;)
Har suttit och knarkat den hela kvällen. :D



Övik

Halloj, här kommer jag med lite glada nyheter ;) Imorn så åker jag och Saara nog till Övik och Paradisbadet! :D Veronica ska också med, så det blir nog skitkul! :D Sen sover vi hos henne också, perfa! =)
Jag ska försöka hinna med att shoppa lite också, haha gaanska omöjligt när jag bara har typ 200 kr kvar att mitt lilla studiebidrag som jag fick för några dagar sen! (Y) Men men.

Idag så fick jag veta att jag har ig-varning i idrott, haha. jag är inte förvånad :p
Och just ja, skolkatalogen fick vi idag också, satan vad hemsk jag ser ut! x) haha och den var i färg iår också. fyy.

Aja, puss.




Dagens låt!


Fortsättning (Y)

Nu ska jag fortsätta skriva om min lilla dag. ;p
Idag gick jag och Saara ju på stan, och jag köpte smink för typ 250 kr. Naajs! (Y) Det känns så sjukt onödigt, men men.

På tal om nåt helt annat så.. jag har fått tillbaka min MP3! :D Har inte haft den sen i lördags, det är tortyr på högnivå! Har lyssnat massor nu. =)

Ikväll har jag varit i stallet, sjukt drygt. ;o sen när jag kom hem så fixade jag mat (helt själv faktiskt! ;) haha, och sen så fixade jag popcorn och la mig framför "på andra sidan häcken" haha så kung film. :D

Nu sitter jag och kollar på Nicklas Hockers videobloggar, puss på han!

Yep yep.



Snabbis

I´m home. (Y) Men ska snart iväg igen dock. Måste vara stallvärdinna. blää! -.- 
Idag har varit ganska najs, sovmorgon till 8, sen gick jag och bokade in körtider med bilskolan. börjar på fredag. :o nervös som nå aas.
Haha, aja, bloggar mer sen när jag kommer hem.

puss

Dagens låt!


Besöksrekord! :D

Wiho, hade 26 unika besökare igår. Wiho, det får storbloggarna under 10 sekunder kanske, men ändå. för mig är det stoort! ;) haha

Men påtal om nåt helt annat så har jag börjat bli riktigt jävla skolless nu, det märktes nog idag. (Y) Jag och Saara dampade som nå as i slutet, och sista lektionen orkade vi inte ens gå på. haha, istället gick vi på lilla och fikade. ^^, mkt roligare än nån jävla lektion som man ändå bara kommer sitta och halvsova på.

Min rygg mår iaf lite bättre idag, wiii! Inte helt bra, men bättre än igår. =) Mysteriet på greveholm är bra medicin. ;)
Nu ska jag gå och fortsätta kolla klart på det. =)

Pusss

Aj!

Är det bara jag som ibland kommer på värsta inlägget man ska skriva, men sen när man väl klickar sig in hit och ser att allt är vitt så glömmer man allt?
haha, ja det händer mig iaf väldigt ofta. (Y) självklart nu med.

Men iaf, idag har jag haft så sjukt ont i ryggen så jag vet inte vad jag ska göra. Har inte kunnat sova nånting inatt heller, så råkade somna på historian! (Y) Aspinsamt! haha men lilla klassen fick sig ju ett gott skratt iaf. :D

Pga min rygg så var jag tvungen att avboka ridningen idag, så typiskt! Titthinder var det och allt! =(
Jaja, inget att göra åt. Nu ska jag gå och lägga mig med en pucko, spikmatta och chips framför mysteriet på greveholm! =)

puss


Sen i torsdags. (Y)

Shit vad det var länge sen jag skrev här nu! :O Det här hänt så mkt, så jag har inte hunnit eller orkat. Torsdags kvällen var riktigt kul ett tag. =) Jossan och Jennifer kom ju hit, så vi kollade på film och pratade. mysigt! =) När dom åkt så blev allt bajs, men hm ja, jag borde ju börja bli van. men det går bara inte.

Fredagen.. ja vad gjorde jag då? Jo just ja, jag satt och kollade på film. (Y) till typ 3, sen åkte jag till sötSaara. =) Första gången jag var där faktiskt. haha. Vi satt vid datorn hela kvällen typ, men kul var det! =) och jag är helt kär i hennes hundar ^^
på morron så åkte vi till mig, och var där ett tag. sen åkte vi och handlade. najs! (Y) haha hur mkt mat som helst, eller a, tacos till 15 folk. ;) efter det gick Saara iväg till nån tjopp, och jag åkte till ridskolan och fixade iordning till halloween-övernattningen. Asmys! =)

Vid 7 drog jag därifrån, och åkte till stan och träffade Saara. Vi hamnade på nån förfest.. och jag har aldrig i mitt liv känt mig så felplacerad tror jag! haha fy fan. så där var vi inte länge. :p
Vi hittade nån annan, och där var det roligare. =) kände inte en jävel där typ, men ändå. ;D mer folk i min ålder om man säger så.. haha.
Sen blev det stan, köpte huur mkt strips som helst! haha. och hade deeptalk som aldrig förr. (Y)
När kvällen var slut så åkte jag och Vickan till ridskolan och hädde låssasblod på fönstret och knackade lite. (A) haha
askul. ;D Efter det så gick jag och Vickan hem till henne också sov jag där. =)
och sen på morron så hämtade mamma mig, och nu sitter jag här. (Y)

The end!

puss


RSS 2.0